Isnin, 23 September 2013

PENAFIAN BODOH DARI NIZAR JAMALUDDIN !!!

Sangkakala rasa macam nak pecah perut pulak ketawa bila terbaca artikel penafian Timbalan Pesuruhjaya PAS Perak, Nizar Jamaluddin tentang artikel rakan blogger Sangkakala yang mengaitkan beliau dengan Chin Peng.

Dalam artikel rakan blogger Sangkakala tersebut tertulis bahawa beliau mengatakan yang Nizar mempunyai hubungan kekeluargaan dengan bekas setiausaha agung parti komunis Malaya tersebut.

Apa yang peliknya ialah, Sangkakala cari bagai nak giler tapi takde pulak artikel yang kata Nizar ada hubungan kekeluargaan tu, ni nak main serkap le ni.

Rupanya dah jauh ke belakang, baca DISINI.

Tapi apa yang membuatkan Sangkakala ketawa bagai nak rak ialah, Nizar menafikan ada hubungan kekeluargaan dan dalam masa yang sama Nizar mengatakan bahawa mereka adalah dari satu keturunan.

Pelik juga kalau keturunan tak sama dengan tali persaudaraan, macam mana agaknya tu?

Nizar kata kalau tak percaya, boleh buat ujian DNA keatas beliau dan abu mayat Chin Peng, ini semua POYO lah.

Itu adalah alasan untuk membawa abu mayat Chin Peng balik ke Malaysia je, dah takde alasan lain yang membolehkan pembangkang bawa balik abu mayat tersebut, nak buat DNA pulak.

Tapi kini baru Sangkakala tau yang keturunan adalah bukan tali kekeluargaan, pelik bunyinya, tapi itulah yang Nizar katakan dalam Sinar Harian hari ni.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone