Selasa, 8 Januari 2013

APA LAGI SI LAMBAI NAK TIPU LEPAS NI

Bekas Menteri Besar Perak ni nampaknya kantoi sekali lagi dalam usaha memfitnah kerajaan Malaysia tentang duit pampasan buruh paksa landasan maut yang melibatkan wang sebanyak RM 207 billion.

Hal ini disahkan oleh kedutaan Jepun yang mana Nizar mengatakan bahawa pembayaran tersebut telah dibuat oleh kerajaan Jepun kepada kerajaan Malaysia.

Patut le dia ni jadi Menteri Besar paling singkat masanya, asyik nak membohong je, dulu rakyat Perak dia cuba nak bohong, sekarang rakyat Malaysia pulak.

Atau mungkuin juga Nizar nak tutup kisah tabung memali yang dikatakan sumbangannya dikutip oleh PAS satu masa dulu namun masih tidak ada apa apa berita tentang kemana duit tersebut disalurkan.

Sudah sudah le Nizar, jangan asyik nak menipu orang, nanti diri sendiri susah, bagi dokumen yang beliau katakan sebagai pengesahan tu pulak, Sangkakala cadangkan supaya pihak berkuasa siasat dimana kemungkinan pemalsuan dokumen kerajaan kedua dua negara telah dipalsukan.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: