Ahad, 14 Julai 2013

@NajibRazak SAHLAN UPAH ZAHARIN UNTUK NAMPAKKAN UMB BURUK

Haha..dah dapat ditangkap si Zaharin aka Sangkelembai aka si pemburu tanah wakaf diupah oleh Sahlan yang merupakan pegawai khas Perdana Menteri dan juga pengarah strategi yang kalah bertanding di Kedah untuk menampakkan bahawa UMB buruk dimata para pemimpin.

Apa le bodoh sangat si pemburu tanah wakaf ni punya game..berapa Sahlan bayar untuk buat semua keje keje ni Zaharin?

Atau dijanjikan dengan jawatan tertentu jika Sahlan dapat merealisasikan apa yang beliau idamkan selama ni?

Si Sahlan ni pulak dah damage di kawasan tempat bertanding dulu semasa pilihanraya umum dengan tidak mendapatkan kemenangan untuk kerusi parlimen sedangkan Kedah dapat dikuasai oleh Barisan Nasional.

Yang gelaknya..ada pulak sorang lagi mangkuk hayun yang dulu boleh dikatakan baik dengan UMB tiba tiba menyokong kenyataan si Zaharin..ada apa apa ke bro? Hehehe..dah dijanjikan juga ke?

Si Zaharin pulak dalam komennya di facebook mengatakan bahawa sudah mempunyai nama nama yang akan dilatih untuk menjadi facebooker UMNO..mampu ke? Atau nak samun lagi sebab dah takde siapa nak sponsor sebab dah tak laku penulisan dalam blog?

Kalau nak dikirakan sejarah..Zaharin pernah mengeluarkan kenyataan dalam facebook yang mengatakan bahawa terdapat ramai SB dalam himpunan BERSIH dan kenyataan itu telah dijadikan bahan oleh beberapa laman blog yang mengutuk perbuatan si pemburu tanah wakaf ini yang dilihat membahayakan keselamatan anggota Polis yang terlibat dalam tugas pemantauan himpunan tersebut.

Ini rupa nak bagi kursus atau nak ketuai jentera facebook? Alamat nanti ramailah para pemimpin kena pow pulak dengan si pemburu tanah wakaf ni sebab dah ada jentera facebook.

Silap silap Perdana Menteri pun kena pow nanti..sebab orang macam ni bukan peduli apa..akan buat segala gala demi duit..dan duit tu pulak biasanya akan digunakan untuk kerja kerja yang agak tidak bermoral seperti ehem ehem di hotel hotel.

Itu yang Sangkakala dengarlah..sebab ramai rakan rakan Sangkakala bagi tau perkara ni pada Sangkakala tapi ada juga kemungkinan sebab bini si pemburu tanah wakaf ni pun asyik sibuk main bowling sampai nak layan dia pun tak berapa nak sempat..jadi jalan terbaik makan luar je lah.

Ada satu yang Sangkakala nak nasihatkan pada Zaharin aka si pemburu tanah wakaf..jangan la buat kerja kerja lama tu..nanti berasap lubang kubur tu..masa pun tak berapa lama lagi kalau nak diikutkan dari segi umur.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: