Isnin, 15 Julai 2013

ANAK CINA NI SENGAJA NAK CARI PASAL AGAKNYA

Ni dua ekor anak cina ni sengaja nak cari masalah dengan orang melayu agaknya..kalau tidak takkan buat perkara yang boleh bagi orang melayu marah..lepas tu siap maki hamun pulak lagi.


Dengar kata dua budak sial ni dah buat video mohon maaf..tapi Sangkakala nak tengok juga kerajaan Malaysia nak maafkan atau pun sebaliknya sebab bagi Sangkakala kalau nak minta maaf jena pada semua orang Melayu dalam Malaysia sebab ianya melibatkan aensitiviti masyarakat.

Takkan begitu mudah sekali permohonan maaf dilakukan oleh mereka dan dengan semudah itu juga kita nak maafkan mereka..ini kerana bukan sekali mereka melakukan perkara seperti itu..sudah acapkali ianya dilakukan tetapi masih belum ada apa apa tindakan yang diambil..cuma dipanggil dan diberi nasihat.

Tetapi lain pula apabila Perdana Menteri membuat pertanyaan apa lagi cina mahu..seluruh keturunan cina membantah serta mengutuk pertanyaan daripada Perdana Menteri tersebut.

Dan satu lagi Sangkakala lihat..Tidak ada seorang pun daripada pemimpin pakatan pembangkang yang menyelar perbuatan kedua dua mereka ini..semuanya senyap sunyi tanpa apa apa kenyataan..ada apa apa hubungan ke antara mereka semua ni dengan dua ekor berok ni agaknya.


Apa erti gambar diatas?? Apa hubungan diantara Nurul Izzah dengan Vivian hingga dilihat begitu mesra sekali?? Adakah merka mempunyai apa apa rundingan tentang semua kelakuan kedua dua ekor pasangan berok ini??

Semua itu perlu dijawab oleh pihak pembangkang..dan jangan sampai kemarahan rakyat Malaysia sampai ke kemuncaknya hingga ada yang mendapat musibah dan menerima segala kelakuan tidak baik diatas sikap mereka selama ni.