Rabu, 31 Julai 2013

SURAT RINGKAS !!! DAP SUDAH MULA GOYANG

DAP sudah mula merasa goyang apabila ROS mula bertindak dengan menghantar surat yang mangatakan pejabat pendaftar pertubuhan itu tidak berpuas hati dengan pemilihan parti tersebut.

DAP mula menberikan alasan bahawa surat itu bermotifkan politik dan sebagainya dan mereka cuba mengalihkan perhatian agar para pemimpin DAP dilihat tidak bersalah dalam pemilihan parti yang penuh kontroversi. 

DAP mengatakan bahawa surat tersebut terlalu ringkas dengan hanya mengatakan bahawa mereka tidak berpuas hati dengan cara pemilihan dan meminta supaya diadakan semula pemilihan jawatankuasa eksekutif pusat atau CEC parti itu.

Apa punya bodoh la pemimpin parti DAP NI, takkan nak hantar surat sampai selori pulak agaknya baru nak puas hati, dah ROS kata tak puas hati dan minta diadakan semula pemilihan, buat je lah, apa ada masalah?

Atau memang ada penyelewengan dalam pemilihan tersebut yang melihatkan pemimpin mereka begitu takut dengan kehadiran surat dari ROS tu?

Seperti mana yang pernah didedahkan ol3h Bekas Naib pengerusi DAP bahawa parti tersebut telah menipu ahli ahlinya dan mungkin kerana ini juga mereka sudah mula gundah gulana.

Ayuh kita cabar DAP untuk adakan pemilihan semula dan kita lihat siapa yang kekal dan siapa akan tersingkir dari dalam parti rasis tersebut.