Ahad, 21 Julai 2013

#KualaBesut PAS ANJURKAN KONSERT DALAM PRK

Jika dulu kita lihat PAS akan mengisi setiap ruang yang ada untuk berceramah tentang politik atau agama tetapi kini sudah ada perbezaan disitu.

Kini PAS menganjurkan konsert serta cabutan bertuah untuk menarik perhatian agar orang ramai atau pengikut mereka mengikuti pilihanraya kecil.

KLIK DISINI UNTUK VIDEO
PAS sudah berubah secara dasarnya..jika dulu mereka mengatakan bahawa konsert atau nyanyian atau apa sahaja yang berbentuk hiburan adalah haram kerana boleh melalaikan..tapi kini PAS melakukan perkara perkara tersebut.

Sangkakala masih ingat bagaimana mereka pernah mengatakan bahawa himpunan belia di putrajaya sebagai satu bentuk program yang melalaikan belia..tapi kini PAS melakukannya di Kuala Besut.

Sudah tiada ceramah agama atau tazkirah sempena bulan ramadhan tetapi ianya digantikan dengan nyanyian daripada penyanyi dangdut yang kononnya sudah kembali ke pangkal jalan.

Tapi setakat mana Iwan ini sudah insaf? Adakah hanya dengan menyertai PAS maka beliau diangkat sebagai pejuang agama?

Tepuk dada tanya iman..kemana hala tuju PAS kini untuk membela agama Islam yang diwar warkan selama ini.sila klik like dalam page facebook PRK Kuala Besut dengan melayari pautan ini https://www.facebook.com/1kualabesut