Sabtu, 13 Julai 2013

@NajibRazak AMBIGA TERUSKAN KEMPEN HINA SENSITIVITI MASYARAKAT

Tak habis habis si Ambiga peguam murtad ni nak cabar kesabaran masyarakat Malaysia..kali ni si Ambiga dah ugut pulak kalau buat persempadanan semula dia akan mengajak sekali lagi pengikut gila babi mereka untuk melakukan himpunan BERSIH 4.0.


Jadi apa lagi tindakan kerajaan Malaysia? Takkan nak dibiarkan sahaja peguam gila ni nak huru harakan lagi macam kejadian BERSIH 3.0 dulu hingga mengakibatkan kecederaan kepada rakyat dan kerisakan harta benda termasuk harta benda kerajaan?

Sangkakala rasa perkara ini patut di kekang dari sekarang dan sepatutnya daru dahulu lagi..bukan dengan cara membiarkan si peguam gila ni mengugut dan terus mengugut kerajaan.

Sudah banyak kali Ambiga melakukan kesalahan namun dia masih lagi bebas untuk melakukan segala yang bertentangan dengan kestabilan rakyat Malaysia. 

Harapan Sangkakala kali ini keadilan biarlah dilakukan dengan sewajarnya..jangan lagi dibiarkan orang seperti ini mengugut dan terus mengugut kerajaan..dan apa yang paling penting..kerisauan rakyat Malaysia perlu dihilangkan dengan cara tindakan tegas oleh kerajaan terhadap mereka mereka yang bertanggungjawab.