Jumaat, 12 Julai 2013

@ahmadmaslan @tunfaisal #PRKKualaBesut CALON PAS SAHKAN TAKKAN BERKHIDMAT !!! CUMA NAK BERNIAGA !!!

Alamak!!! Apa dah jadi ni??? Jadi ADUN lepas tu nak berniaga??? Habis tu siapa nak jaga rakyat???

Kalau ini le yang dipilih sebagai wakil rakyat, apa akan jadi dengan nasib rakyat Kuala Besut?

Ahli parlimen Besut, Datuk Seri Idris Jusoh merupakan timbalan menteri pendidikan dan jika digabungkan dengan bekas ketua penolong pengarah jabatan pengairan dan saliran yang dijalankan sebagai calon prk kali ini akan ada satu gandingan mantap di kawasan Kuala Besut.

Tapi yang diletakkan oleh PAS pulak dengarnya seorang kontraktor yang dulunya merupakan seorang ahli jawatankuasa pemuda UMNO cawangan tapi beliau berpolitik hanya untuk mencari projek untuk kepentingan diri sendiri.

Ada juga maklumat yang mengatakan bahawa semasa itu beliau menggunakan jawatan beliau untuk mendapatkan kerja kerja kontrak kerajaan dan keuntungan hanya digunakan untuk diri sendiri.

Adakah ini pemimpin yang perlu kita naikkan untuk diletak sebagai pemimpin setelah beliau mengatakan bahawa beliau akan memberikan gaji beliau sebagai ADUN kepada seorang pekerja untuk menguruskan rakyat dan beliau akan meneruskan kerjaya beliau sebagai seorang peniaga atau kontraktor.

Hairan sungguh la Sangkakala bila tengok video kenyataan beliau dalam terengganutoday hari ni, boleh pulak beliau meluahkan kenyataan seperti itu seolah olah pengundi Kuala Besut tiada nilai kepada beliau.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: