Ahad, 30 Mac 2014

#MH370 LAGI RAKYAT MALAYSIA PERSENDA KEHILANGAN PESAWAT

Kalau Sangkalala kata kurang ajar, mungkin nanti marah dan budak ni akan kata dia terpelajar, tapi bila Sangkakala nak kata terpelajar tak pula nampak macam tu.

Dalam kerajaan beserta dengan beberapa puluh buah negara luar berusaha mencari dan mengesan pesawat MH370 tersebut masih ada juga rakyat Malaysia yang memperlekehkan kehilangan pesawat MH370.

Adakah ini yang dikatakan sebagai sebuah masyarakat yang bertamadun dan Sangkakala tidaklah mengatakan semua rakyat Malaysia bersikap sebegitu tetapi dari apa yang Sangkakala lihat, masih ada yang begitu.Layak ke perempuan ni digelar sebagai manusia kalau ini cara beliau?

Bagi Sangkakala jika perkara sebegini juga dijadikan gurauan ianya adalah amat tidak patut dilakukan.

Tapi seperti biasa, pemilik pemilik akaun yang biadap seperti ini akan mengatakan bahawa akaun mereka diceroboh atau itu bukan akaun mereka semata mata kerana mereka hendak mengelakkan diri.

Dan bagi Sangkakala pemilik akaun seperti ini tidak layak untuk berada didalam alam maya kerana alam maya juga memerlukan keperibadian yang tinggi dan bagi nereka yang tidak berakhlak sebegini tidak diperlukan.6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

byk nya tahik budak ni.Muka taikkkkk!!!

Pakcu Rantau Panjang. berkata...

Pakcu ingat mungkin satelit budak ni salah fokus kok.....

Orang lain cerita MH 370 ..dia cerita ...barang kosong..pelik betul budak niiiiii ..ish..ish....

Tanpa Nama berkata...

Mesti dia berpikir ala budak baru tumbuh bulu..bangang

Tanpa Nama berkata...

X kna ajr ni...

QalamQabut berkata...

Awas dengan RBA. Cina asyik kena maki saja sekarang ni sebab datang buat kacau sini. Sekarang mungkin RBA nak busukkan nama Melayu pula sebagai balasan.

ibnu umar an nuri berkata...

Saya nasihatkan...agar cepat-cepat lah berobat.....penyakit awak tu da parah gamak nya.......wal iya zubillah..!!!