Ahad, 11 Mac 2012

VIDEO ANWAR KONSPIRASI AGEN ASINGVideo Anwar Ibrahim yang heboh diperkatakan oleh blogger satu ketika dulu didalangi oleh agen asing.

Agen yang Sangkakala maksudkan ialah agen dari negara-negara yang mahu melihat Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri. Dan ianya bukanlah konspirasi UMNO seperti yang di dakwa oleh pengikut-pengkut Pakatan Rakyat.

Video ini sebenarnya diambil untuk menjadi senjata mereka dalam menuntut agar Anwar apabila menjadi Perdana Menteri supaya mengikut telunjuk mereka.

Bayangkan apabila Anwar menjadi Perdana Menteri sudah pasti mereka ini akan mengugut Anwar dengan video yang mereka perolehi.

Sangkakala mengeluarkan kenyataan begini kerana, Datuk Eskay yang didakwa menjadi dalang dalam menyebarkan gambar tersebut hanya menjumpai kamera litar tertutup tersebut didalam laci semasa beliau diminta untuk mencari jam tangan Omega Anwar.

Bagi Sangkakala, mujur juga Datuk Eskay menjumpai kamera tersebut kerana yang pertama, jika ianya jatuh ketangan agen asing maka negara ini berada dalam kedudukan yang amat bahaya apabila mereka mengugut akan menyebarkan video tersebut dan untuk menjaga kerusi Perdana Menteri, Anwar sudah sudah pasti akan mengikut sahaja kemahuan dan kehendak mereka.

Yang kedua pula jika Datuk Eskay tidak menemui kamera tersebut maka sampai ke hari ini kita tidak tau siapa Anwar Ibrahim disebalik kes liwat beliau yang dilaporkan.

Tiada ulasan: