Selasa, 13 Mac 2012

AKTIVIS WANITA OTAK KUNING

Sangkakala nak tergelak pun ada dengan kenyataan Aktivis Wanita yang hadir ke Parlimen untuk memberikan sarung tangan di Parlimen siang tadi mengatakan bahawa Datuk Seri Zahid bercakap berbaur seks.

Bagi Sangkakala Datuk Seri Zahid tidak mengeluarkan kenyataan seperti yang dimaksudkan. Beliau (Zahid) hanya berkata bahawa memegang isteri dengan memakai sarung tangan nanti isteri tak terasa, dimana unsur seks yang di maksudkan oleh aktivis wanita tersebut?

Bagi Sangkakala memang benar apa yang dikatakan oleh Datuk Seri Zahid tersebut, jika memakai sarung tangan adakah seorang isteri mahupun sesiapa sahaja merasa tapak tangan kita menyentuh mereka? itu adalah maksud yang di sampaikan oleh Datuk Seri Zahid.

Aktivis tersebut datang ke Parlimen hari ini untuk memberi sarung tangan kepada ahli parlimen, dan kenyataan tersebut diberikan oleh Zahid sebaik sahaja diberi sarung tangan tersebut.

Sah aktivis wanita tersebut memang mempunyai otak uning, lain yang dimaksudkan lain pula yang ditafsirkan. Sangkakala rasa aktivis sebegini tidak layak untuk menjadi aktivis apabila perkataan yang keluar dari mulut seseorang disalah erti.


psssttt..suruh suami dia pegang dia dengan sarung tangan hari-hari..mesti dia pun boring gak..Tiada ulasan: