Khamis, 1 Mac 2012

KERAJAAN SELANGOR BAKAL TUMBANG PRU13

Sangkakala telah dihubungi oleh seorang rakan di Selangor. Menurut rakan Sangkakala tu kerajaan Selangor akan tumbang pada pilihanraya umum ke 13 nanti.

Ini berikutan terlalu banyak isu dan masalah yang timbul selepas Pakatan Rakyat mengambil alih tampuk pemerintahan kerajaan Negeri tersebut pada pilihanraya umum yang ke 12.

Antara isu-isu yang hebat diperkatakan kini ialah isu pasir, telah banyak bukti dibongkarkan oleh Barisan Nasional selaku pembangkang di negeri itu.

Dan menurut rakan Sangkakala satu lagi isu besar akan dikeluarkan demi untuk memberitahu kepada rakyat Selangor khususnya dan negara amnya siapa sebenarnya pemimpin kerajaan negeri Selangor disebalik mereka mengeluarkan janji-janji manis kepada rakyat.

Apa yang penting sekarang ini ialah, setiap pembongkaran yang dilakukan oleh Barisan Nasional cukup dengan bukti yang sahih.

Dengar cerita juga rakyat Selangor kini sudah mula bangkit untuk menentang kerajaan dan bersedia untuk memberikan semula kuasa pemerintahan kepada kerajaan Barisan Nasional berikutan kegagalan Pakatan Rakyat mengotakan janji-janji manis atau menifesto mereka semasa PRU12 yang lalu.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: