Ahad, 25 Mac 2012

NALLAKARUPAN CABAR ANWAR

Senator Datuk S Nallakarupan yang juga merupakan bekas rakan baik kepada ketua pembangkang- Datuk Seri Anwar Ibrahim semalam mencabar Anwar untuk menyaman beliau dengan kadar segera di mahkamah.

Ini berikutan notis guaman yang dihantar oleh Anwar Ibrahim kepada beliau supaya beliau memohon maaf kepada Anwar kerana Nalla pernah mendedahkan bahawa Anwar adalah seorang biseksual dan notis tersebut tidak diendahkan atau dipedulikan oleh Nalla. Sebaliknya Nalla mencabar Anwar supaya membawa kes tersebut ke mahkamah dengan kadar segera.

Bercakap di dalam sidang media di ibu pejabat PERKASA di Kuala Lumpur semalam, Nalla berkata beliau sedia untuk berjumpa dengan Anwar Ibrahim dan juga bersedia mendedahkan lebih banyak perilaku sumbang Anwar.

Turut hadir dalam sidang media tersebut ialah Senator Ezam Mohd Nor yang merupakan bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan, bekas Setiausaha Peribadi Anwar- Anuar Shaari dan ahli perniagaan Ummi Hafilda Ali, Keempat-empat mereka berikrar akan menjatuhkan Ketua Umum PKR tersebut.

Ketika ditanya kepada Ummi Hafilda pula, beliau berkata akan ada lebih banyak bukti yang akan dikeluarkan menjelang pilihanraya ini dan diantara buti tersebut ialah gambar dimana gambar tersebut didakwa mempunyai bukti terhadap hubungan Anwar dengan wanita yang bergelar Shamsidar.

Tiada ulasan: