Isnin, 19 Mac 2012

KADIAQ DIJANJIKAN GANTI TEMPAT ZULKIFLY NORDIN

Kadir Sheikh Fadzir yang menyatakan bahawa beliau keluar dari UMNO hari ini telah dijanjikan dengan jawatan dan kedudukan oleh Pakatan Rakyat. Beliau yang masih mengidamkan jawatan didalam parlimen mengisytiharkan beliau keluar dari UMNO pada hari ini.

Beliau yang menjawat jawatan Bendahari UMNO bahagian Kulim/ Bandar Baru telah dijanjikan oleh Pakatan Rakyat sebagai calon yang bakal menggantikan YB Dato' Zulkifly Nordin semasa PRU13 nanti.

Patut le Kadiaq beriya-iya mengutuk UMNO dengan pelbagai tohmahan, hingga sanggup mengatakan calon BN membeli undi dari pengundi dan sebagainya. Mungkin pembelian undi ini hanya dilakukan oleh Kadiaq semasa beliau di letakkan sebagai calon ahli parlimen tanpa diketahui oleh kepimpinan UMNO/BN itu sendiri.

Orang yang tidak ikhlas dalam perjuangan sudah pasti akan menarik diri secara sendiri kerana itu adalah petunjuk dari Allah SWT. Kadiaq adalah orang yang tiada keikhlasan dalam memperjuangkan rakyat.

Jadi Sangkakala ucapkan selamat jalan kepada Mantan Menteri 'BOW' Malaysia dan teruskan perjuangan dengan Pakatan Rakyat pula selepas ini. Kalau menang semua rakyat sudah ketahui cara kemenangan beliau iaitu denga cara memberi wang dan membeli undi.

2 ulasan:

hisham berkata...

tak dak sapa ka nak korek dari mana dia dapat duit buat istana di kpg TAWAR,BALING?besar macam istana raja keling kat india.

Awanama berkata...

makin besarlah 'bow tie' dia lepas ni...hahaha