Sabtu, 17 Mac 2012

KETUA PENERANGAN PEMUDA SELANGOR PULA BERSUARA

Kenyataan dari:

Mohd Safarizul Mustaffa
Ketua Penerangan
Pergerakan Pemuda UMNO Selangor

Ampang, 17 Mac: Kerjasama dengan Yahudi dan Zionis sememangnya dua perkara yang berbeza. Tapi dalam konteks yang cuba disembunyikan oleh hadi awang ialah hubungan anwar ibrahin dengan pertubuhan-pertubuhan yang telah disahkan sebagai jentera propaganda zionis iaitu NDI dan KAF.

Justeru inisiatif yang cuba dilakukan oleh kepala agama seperti hadi awang semakin mengesahkan kewujudan Anwar Ibrahim sebagai belukang Zionism cumanya hadi awang cuba mengelirukan rakyat dengan Yahudi serta Zionis.

Hadi Awang cuba mengelirukan umat islam malaysia.sokongan anwar terhadap yahudi merujuk kepada regim zionis sebab Zionist yang menguasai Israel dan merampas tanah Palestin.

Yahudi AJC (American Jewish Committee) yg bertapak di pentadbiran Amerika juga adalah regime zionist.

Yahudi 1 bangsa yang dicatatkan dalam Al-Quran sebagai 1 bangsa yang bijak dan dilaknat Allah swt tetapi tak bermaksud Yahudi yang menerima kebenaran Islam tidak diterima sebagai orang-orang yang beriman pada Allah.

Mereka Ahli kitab, sembelihan haiwan bersyarak halal kita makan dan kita halal menikahi mana2 wanita yg berdarah Yahudi..contoh Jemima isteri kepada Allahyarham Yasier Arafat.

Persoalannya disini golongan yahudi yang anti kekejaman dan peperangan adalah kelompok yang sangat2-sangat kecil kurang dari 3% bilangannya. Majoriti semuanya menyokong rejim Zionist.

Dalam konteks di Malaysia apabila Anwar menyokong Israel dan merujuk kepada bangsa Yahudi itu adalah Zionist. Kenyataan Hadi Awang berunsur putar belit politik untuk kepentingan survival parti Pakatan Rakyat.

Kesimpulannya tidak boleh ada sebarang hubungan dua hala dengan israel dan yahudi kerana majoritinya mereka adalah penyokong regim Zionist.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: