Jumaat, 2 Mac 2012

PAS NAK SABITKAN KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN PULA

Pada 24 Feb lepas dalam satu artikel Malaysiakini Ahli Parlimen Shah Alam menyatakan bahawa roadshow Datuk Dr Hasan Ali ditaja oleh 2 buah syarikat gergasi yang mana syarikat itu akan ada kepentingan jika Barisan Nasional memenangi atau dapat menawan semula negeri Selangor pada PRU akan datang.

Sila baca http://m.malaysiakini.com/news/190152

Hari ini dalam portal yang sama Naib Presiden parti itu pula mengatakan bahawa roadshow tersebut di biayai pula Kementerian Belia dan Sukan.

Ikuti artikel dalam link http://m.malaysiakini.com/news/190849

Nampaknya kedua-dua pemimpin atau Ahli Parlimen PAS ni sekarang sedang sibuk untuk mejatuhkan Hasan Ali setelah Hasan mengaitkan beberapa orang PAS sebagai parasit.

Apa ada kena mengena Hasan Ali dengan Kementerian Belia dan Sukan? Sampai Kementerian nak support dia buat roadshow?

Nak bagi tau sikit la kat sini pada PAS, Hasan Ali tak perlu ditaja oleh mana2 pihak, sebab sekali ceramah dalam roadshow ni pun paling kurang 5000 orang akan hadir, kutip duit tong kalau RM 2 seorang pun dah ada RM 10'000 jadi itu pun dah lebih dari cukup untuk beliau pusing satu Malaysia untuk bongkarkan rahsia PAS.

Lagi satu nak bagi tau kat sini, kalau tak salah takut buat apa? Hasan Ali seperti dah menjadi lembaga hitam di malam gelap bagi PAS hinggakan Kementerian yang menjaga belia di Malaysia pun depa nak kaitkan.

Walau bagaimanapun Sangkakala ucapkan tahniah kepada Kementerian Belia yang telah berjaya menyatukan para belia tanah air untuk sama-sama membantu kerajaan hingga menjadi satu ketakutan buat PAS. Kalau tidak begitu takkan PAS serang Kementerian Belia pula sekarang.

Baca sini jawapan dari Menteri Belia dan Sukan http://t.co/rfHdiU1w


Pssttt.. Pakcik Mahfuz jangan cakap lebih2 tau, pakcik tu dah tua, bagi kami orang muda dengan KBS ye, nanti kami tolong usung la Pakcik Mahfuz tu.

1 ulasan:

Awanama berkata...

Kalau nak cakap tanpa bukti budak2 pun boleh.
Apa kata kalau kita katakan Pakatan Rakyat mendapat dana dp Kerajaan Isreal pada PRU13 ini.