Jumaat, 9 Mei 2014

RAFIZI LEMBU MEROYAN LAGI !!! WAN AZIZAH TAKNAK PERSOAL KE ???

Apa la nak jadi dengan PKR ni agaknya y? Dapat pengarah strategik pun bingai kalah lembu tenusu makan kat kandang lagi.

Gambar Datin Seri Rosmah naik helikopter bersama Perdana Menteri pun nak pertikai. Agaknya dah takde lagi isu yang boleh dibangkitkan kot.


Kalau dah Perdana Menteri naik helikopter, salah ke Datin Seri Rosmah naik sekali atau Rafizi rasa lebih baik Rosmah berjalan kaki atau naik basikal baru dia puas hati.

Yang Datin Seri Wan Azizah naik kapal terbang kesana kesini bersama dengan Anwar taknak pulak dia bertanya duit dapat dari mana beli tiket kapal terbang.

Atau ada ke dia pernah tanya siapa sponsor tiket untuk Wan Azizah menaiki kapal terbang bersama dengan Anwar?

Rasanya Barrack Obama dengan isteri beliau naik AirForce 1 ada tak rakyat Amerika atau pembangkang di Amerika persoal tentang perkara tu?

Dah memang nasib negara Malaysia dapat pembangkang yang akan membangkang secara bangang dalam negara ni nampaknya.

Mungkin sebab ilmu kurang, dan niat untuk memerintah tu lebih, itu sebab keluar status kat facebook pun dah celaru tak tentu kira.

Lepas ni kita tengok, Wan Azizah nak naik apa pegi dewan undangan negeri? Sama ada berjalan kaki atau naik Audi A6 dia dan nanti kita persoal, darimana Wan Azizah dapat duit sedangkan selama ni dia bukan menjawat apa apa jawatan dalam kerajaan pusat atau negeri.Tiada ulasan: