Khamis, 11 April 2013

#tolakpakatan NIK AZIZ DISAHKAN MENGALAMI PENYAKIT NYANYUK

Apa kena dengan Nik Aziz ni, makin tua makin menjadi sesat laratnya, bagaimana le orang macam ni boleh dikataakan sebagaai ulama dalam PAS, takkan ahli PAS tak nampak dan tak sedar lagi kot apa yang orang tua ni buat dan apa yang dia perkatakan.

Cuba saksikan video di bawah dengan cara klik pada gambar tu, apa yang dikatakaan oleh Nik Aziz ni amat mengelirukan sebenarnya, tak ada langsung ciri ciri pemimpin Islam dalam diri beliau sebab apa yang diucapkannya bercelaru.


Dengarkan apa yang orang tua ni kata? Itu sebabnya Sangkakala kataa orang tua ni makin hari makin teruk dah perangainya, sesuatu yang mengelirukan tidak patut dikeluarkan oleh seorang yang diiktiraf sebagai ulama oleh pengikutnya.

Lepas ni apa pula yang nak dikeluarkan oleh Majlis Syura PAS tentang solat orang UMNO tak dapat pahala ni, adakah mereka mahu berdiam diri atau mereka perlu menyatakan apa yang sebenar benarnya.

Ada juga rakan Sangkakala mengatakan apabila Nik Aziz kata solat orangUMNO tak dapat pahala maakaa mereka tidak lagi mahu sembahyang sebab tak dapat apa, dan ada juga seorang lagi rakan yang bukan islam pula bertanyakan bagai mana pula Nik Aziz tahu sembahyang itu dapat aatau tidak pahalanya.