Jumaat, 19 April 2013

#GE13 PEMBANGKANG TERDESAK BILA ZULKIFLI BERTANDING

Nampak sangat ketakutan kini melanda pakatan pembangkang apa bila Datuk Zulkifli Nordin diletakkan untuk bertemu dengan Khalid Samad di Shah Alam dalam pilihanraya kali ini, pembangkang dilihat sanggup untuk mempermainkan isu ini hingga mewujudkan sentimen perkauman serta keagamaan.

Puak pembangkang kini giat mempromosikan semua video dimana Zulkifli satu masa dulu pernah menghina kaum India dan agama Hindu tetapi perlu diingat, itu semasa Datuk Zulkifli menjadi pengikut pembangkang dan kita semua sudah tahu bagaimana mentaliti pembangkang selama ni.

Video ini yang sebenarnya telah tersebar lama dan kenyataan Datuk Zulkifli ini di buat 10 tahun lepas semasa beliau di dalam kumpulan pembangkang. Mari kita saksikan video tersebut dengan klik gambar dibawah.

klik gambar untuk video
Namun setelah beliau menyedari bahawa perjuangan pembnagkang tidak mengikut hala tuju kemakmuran semua kaun dan agama, beliau telah bertindak untuk mengambil keputusan keluar dari pakatan pembangkang dan di masa itu beliau telah memohon maaf kepada kaum India serta penganut agama Hindu di seluruh tanah air.

Kita ikuti pula video dimana Datuk Zulkifli Nordin memohon maaf, sila klik gambar dibawah untuk paparan video.

klik gambar untuk video
Dalam isu menghina agama ini, kita semua tahu bahawa  Pakatan Pembangkang amat bijak memainkan peranan, yang mana kita dapat lihat bahawa PAS akan memainkan isu penghinaan kepada agamaa selain dari aagama Islam begitu juga DAP dan PKR yang akan memainkan peranan dalam menghina agama lain pula.

Walaupun begitu, mari kita lihat pula perobohan kuil yang dilakukan oleh kerajaan pakatan pembangkang di Selangor.

klik gambar untuk video
S.Manikavasagam, ahli parlimen Kapar mengakui sendiri bahawa kerajaan Selangor merobohkan kuil Hindu secara sembrono tanpa mengikut prosedur yang sebenar, jadi disini semua rakyat Malaysia dapat melihat siapa sebenarnya yang merobohkan kuil.

Dan janji janji yang dibuat oleh Anwar Ibrahim sebenarnya adalah omongan kosong semata mata, pakatan pembaangkang yang ssebenarnya tidak mampu untuk memberikan kemajuan kepada rakyat Malaysi tetapi mereka bijak untuk mengambil kesempatan dengan segala permasaalahaan yang ada semata mata untuk mewujudkan kemarahan diantara kaum.

Tonton pula video dibawah yang mana kita semua dapat melihat apa yang dilakukaan oleh Anwar terhadap kaum India.

klik gambar untuk video

Nampak apa yang dilakukaan oleh pengkhianat ini? Jadi janganlah kita terperdaya dengan kata kaataa manis yang ditaburkan oleh Anwar Ibrahim kerana pembohongan beliau bermula apabilaa beliau mengeluarkan perkataaan pertama dari mulut beliau.