Isnin, 22 April 2013

#GE13 PUAK PAKATAN PEMBANGKANG BERTAMBAH BIADAP

Cuba anda semua lihat gambar dibawah, ianya adalah sekeping gambar yang diambil oleh puak pakatan pembangkang, bukan lah Sangkakala mengatakan tidak boleh untuk mengambil gambar, tetapi gambar yang sebegitu jelas menunjukkan betapa biadapnya mereka.
Ini semua adalah hasil daripada ajaran puak pembangkang yang didomininasi oleh DAP dan PKR,  ditambah pula dengan sokongan daripada PAS yang menjadikan mereka naik kepala.

Adakah nanti kita mahu melihat anakncucu kita menjadi biadap seperti ini dan adakah kiya mahu meneruskan perbuatan kotor seperti ini dilain kali?

Sudah pasti kita sebagai rakyat Malaysia yang berbilang kaum dan agama tidak mahu perkara semacam ini dilakukan oleh anak bangsa kuta di masa hadapan.

Selama ini kita tidak pernah melihat perkara ini apatak lagi gambar seorang Islam tidak kira walau siapa sekali pun diperlakukan seperti ini.

Namun oleh kerana ketaksuban PAS yang ingin menjadi pemerintah serta dijanjikan dengan jawatan, maka PAS merelakan segala apa yang dilakukan  oleh pengikut pakatan pembangkang terhadap sesama islam.

Kepimpinan seperti ini seharusnya kita tolak kerana mereka telah gagal untuk menjaga tatasusila pengikut mereka.