Selasa, 25 Februari 2014

JENAYAH | PEJABAT MALAYSIAKINI PULA DISIMBAH CAT

Pejabat akhbar dalamntalian Malaysiakini pula jadi serangan simbahan cat serta diletakkan juga banhkai seekor itik bersebelahan dengan pintu masuk pejabat berkenaan.


Apa pulak kena mengena pejabat Malaysiakini sampai disimbah dengan cat dan diletakkan dengan bangkai itik?

Minggu lepas pejabat Teresa Kok juga didakwa disimbah dengan cat, tapi banyak keraguan yang dilihat apabila ramai yang mengkritik kenapa cat tak kena pada pintu jeriji dihadapan pintu masuk dan permohonan maaf Teresa tentang gambar yang dimuat naik pada kali pertama dikatakan ada kesilapan dan muat naik gambar yang kedua barulah ada kesan cat pada pintu jeriji tersebut.

Kali ni pejabat Malaysiakini pula, adakah ianya juga berkaitan dengan cerita Teresa Kok? Dan apa kaitan Teresa Kok dengan Malaysiakini?

Semua itu kini menjadi persoalan dan tanda tanya sebab bagi Sangkakala, tidak ada apa yang boleh mengaitkan Teresa Kok dengan pejabat tersebut.

Atau mungkin juga ada perancanga6b yang dilakukan oleh Malaysiakini demi untuk membantu ahli parlimen Seputih tersebut mengukuhkan dakwaan beliau yang menuduh ianya dilakukan oleh orang UMNO.


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Disyaki perbuatan ini dari puak SAMSENG si PENDATANG KAPIR DAPBANGKAI RASIS sendiri, yg. memang puak PENGGANAS- lepas tu, mereka bolehlah MELALAK mcm. ANJING LIAR kat geng Barat-Zionis, kononnya mereka di'aniaya'! Baik si PENGGANAS KAPIR DAPBANGKAI DIHALAU saja dari NUSANTARA MELAYU (Alam Melayu - yg. termasuk Tanah Melayu, Borneo, Indonesia, Brunei, Filipina, Kampuchea dan Thailand serta Kepulauan Pasifik yg. termasuk Hawaii - pusaka berzaman nenek moyang kita ini, dari sebelum dijajah dan dipecahkan oleh si Barat-Zionis KAPIR laknat) buat selamanya!. Si PENGECUT ini takkan berani hina agama Hindu ataupun pemimipin Hindu atau Kristian macam ni , termasuk Raja-raja Barat! Kalau di India, kalau hina agama ataupun pemimpin Hindu, mungkin dah diPANCUNG!

Nampaknya tak habis-habis kat M'sia ni, si PENDATANG KAPIR RASIS asyik nak TUNJUK BELANG pula kat umat Islam/Melayu termasuk pemimpin Islam/Melayu TERCINTA kita! Kat Barat pun, jangan harap Bumiputera Barat bagi muka pada kaum PENDATANG sampai asyik nak GERTAK Bumiputera mcm. SAMSENG, dan nak MENJAJAH Barat! Tapi kat M'sia ni, PENDATANG KAPIR RASIS PARASIT bakal MEMERINTAH kita yg. ORANG ASAL bumi pusaka nenek moyang kita ini!

Sepatutnya digubal undang-undang SEGERA, hanya kaum Bumiputera saja yang boleh menjadi PM dan TPM, dan oleh kerana orang Islam/Melayu adalah Bumiputera majoriti dan Islam adalah AGAMA PERSEKUTUAN (iaitu Malaysia adalah NEGARA ISLAM), PM dan TPM mesti dari orang Islam/Melayu! Tak usah asyik takut pada GERTAKAN SAMSENG si KAPIR GANAS Barat-Zionis, utk tunduk pd "demokrasi-hak asasi kesamaan" SAMPAH mereka, yg. mereka sendiri tak ikut di Barat-Israel! Kita memang ada hak utk menggubal undang-undang kerana kita Bumiputera terutamanya umat Islam/Melayu telah diANIAYA oleh PENJAJAH KAPIR British-Zionis, yg. MENIPU sampai paksa kita beri kerakyatan dgn. mudah pd. berjuta PENDATANG KAPIR, dan TEMASIK (S’pura) juga diberi dgn. mudah kpd. kaum PENDATANG KAPIR ini! Malangnya mereka tak kenang budi lansung dan mahu terus PIJAK kepala kita – bakal kita jadi macm Bumiputera miskin dan merana, sampai jadi peminta sedekah, orang gaji, buruh kasar dan pengutip sampah seperti di Filipina, Palestin, Thailand , Kampuchea dan Indonesia!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).