Rabu, 12 Februari 2014

SI MUNAFIK @khalidsamad TAK MENGAKU BELIAU GAGAL

Kelakar pulak Sangkakala tengok pemimpin munafik dari PAS yang tak mahu mengaku bahawa beliau gagal dalam debat baru baru ni dengan Datuk Seri Noh Omar.

Khalid Samad mengatakan bahawa beliau kecewa kerana Datuk Seri Noh Omar gahal menyekolahkan beliau dalam muzakarah isu kalimah Allah yang dianjurkan oleh MobTV beberapa malam lepas.

Jangan le jadi munafik YB, dalam muzakarah tu YB sendiri dah mengakui bahawa kesimpulannya agama lain tak boleh guna kalimah Allah.

Kalau tak percaya atau terlupa apa yang Yb cakap boleh tengok DISINI..

Kadang kadang kesian tengok pembela pembela atau pencacai pakatan yang beriya iya nak mempertahankan orang munafik ni sampai terlupa nak tengok apa kisah sebenar.

Kalau dah YB boleh mengakui kalimah Allah tidak boleh digunakan oleh orang bukan Islam, maka secara tak langsung Datuk Seri Noh Omar telah berjaya menyekolahkan YB.

Takkan itu pun tak boleh nak nilaikan, atau YB dulu memang tak ke sekolah sampai tak tau macam mana cara orang menyekolahkan orang lain.

Belajar belajar le untuk mengakui kegagalan sendiri, jangan nampak terlalu bengap sangat, bila dah tak mampu nak menjawab isu dan gagal dalam perdebatan, mula nak kalih ke cerita lain pulak.

Apa yang Sangkakala nampak, Khalid Samad gagal dalam perdebatan isu kalimah Allah dari sudut perundangan.


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jahil jahil kita tak lah sejahil mrk yg mempertahankan kafir / musyrik. Mrk berlagak alim sebenarnya jahil.