Isnin, 27 Januari 2014

NAK JATUHKAN @NajibRazak ??? ROCKYBRU KATA BELUM ADA YANG LAYAK

Pelik dengan sikap bekas veteran veteran UMNO yang dilihat seperti di 'BEGIK' yang tak mendengar cakap.

Siapa yang Sangkakala maksudkan? Tengok gambar dibawah, mesti korang kenal punya.


Kenalkan? Inilah muka muka yang nak menjatuhkan Najib Razak selaku Perdana Menteri dan mungkin ada lagi yang lain dan Sangkakala sedang membuat risikan siapa lagi yang terlibat dan harus diingat, setiap yang terlibat akan Sangkakala dedahkan satu persatu.

Berbalik kepada gambar diatas, Sangkakala rasa, ada yang mengatakan bahawa Kadir Jasin menerima arahan dari pada Tun Daim yang mungkin ada sedikit rasa tak puas hati dengan Perdana Menteri dan seperti biasa bagi seorang ahli perniagaan sudah pastilah perniagaan yang menjadi keutamaan walaupun sudah berstatus jutawan tapi masih lagi mengejar duniawi.

Sangkakala agak bersetuju dengan pendapat Datuk Rockybru yang mengatakan bahawa belum ada lagi sesiapa yang mampu untuk menggantikan tempat Perdana Menteri.

Dan Profesor James Chin pula ada menyebut tentang 'paymaster', siapa paymaster yang dimaksudkan oleh Profesor James Chin yang dikaitkan dengan blogger proUMNO?


Kalau Profesor ni mengatakan tentang blogger proUMNO rasanya ramai yang tak bersetuju tapi kalau blogger pro Individu Sangkakala rasa macam tepat sikit penggunaan bahasanya seperti yang dinyatakan oleh Tun Faisal dalam laman blog beliau. Baca DISINI..


Tiada ulasan: