Sabtu, 25 Januari 2014

TAHNIAH !!! DR ASRI JADI KADI MAJLIS PERNIKAHAN NURUL DAN SULTAN MELAKA

Dalam diam tak diam, akhirnya Dr Asri atau Maza telah bersetuju dengan perlantikan beliau sebagai Kadi Diraja.

Perlantikan ini dibuat oleh Sultan Melaka dalam laman twitter yang mana SULTAN tersebut telah berkenan untuk melamar JANDA KANGKUNG untuk dijadikan GUNDIK.


JANDA KANGKUNG yang dimaksudkan ialah Nurul Izzah yang baru baru ini kecoh dikatakan bakal menjadi janda setelah menuntut fasakh dari suami beliau.

Kita tinggalkan cerita Dr Asri ni dengan Sultan Melaka dan mari kita ceritakan pula tentang kehebatan Nurul Izzah dalam kes tuntutan cerai ni.

Sangkakala lihat Nurul Izzah memang licik dengan permainan isu penceraian ini dimana apabila beliau menuntut Fasakh maka kesalahan akan diletakkan di bahu suami beliau kerana biasanya wanita yang menuntut fasakh perlukan beberapa bukti bagi menguatkan tuntutan beliau.

Ada beberapa perkara yang membolehkan seorang wanita itu menuntut fasakh dan diantaranya ialah, pasangannya GILA, LEMAH SYAHWAT, TIDAK PULANG SELAMA SETAHUN, DIPENJARA dan ada beberapa perkara lain lagi.

Dalam kes Nurul Izzah ni pula, adakah suami beliau mempunyai masalah hingga Nurul Izzah menuntut fasakh?

Dizaman sekarang, kadang kadang perlu diingat bahawa ada segelintir wanita, fahami betul betul SEGELINTIR WANITA yang menuntut fasakh kerana sudah tidak bernafsu dengan suaminya tetapi bernafsu dengan lelaki lain.

Dan kalau wanita ini menunggu untuk diceraikan, mungkin ianya akan mengambil masa yang panjang dan ada juga suami yang tidak mahu menceraikan isteri mereka kerana sayang kepada ikatan hubungan tersebut.

Apa maksud Sangkakala? Hehehe..jawapannya ada DISINI...

Bukanlah Sangkakala menuduh, tapi angin ni dah kuat sangat bertiup hingga bergegar balak balak di tengah hutan.

Sangkakala juga masih ingat tentang video Nurul Izzah yang pernah Sangkakala keluarkan dulu, nantilah kita cerita tentang hal tu pulak.

Buat masa sekarang, apa yang Sangkakala lihat, mungkin ada sesuatu yang perlu diperhalusi dengan tuntutan Nurul Izzah ni supaya janganlah suami beliau dipersalahkan dan tuntutan Nurul Izzah utu sebenarnya adalah untuk menutup kesalahan beliau.Tiada ulasan: