Jumaat, 9 Januari 2015

#haramjadah INI JENIS PENJAWAT AWAM TAK SEDAR DIRI @NajibRazak @Zahid_Hamidi

Bukan le nak kata semua, tapi boleh dikatakan agak ramai kakitangan awam yang kini menyokong pembangkang sedangkan mereka berkhidmat untuk kerajaan Barisan Nasional

Seperti contoh dibawah, seorang warden penjara secara terang terangan menghentam kerajaan walaupun beliau memakai pakaian seragam.


Sangkakala rasa, peminta sedekah pun takkan memaki orang yang menghulurkan derma pada dia dan anjing pun takkan gigit tuan yang bagi ia makan.

Tapi bagi kopral penjara ni Sangkakala pun tak tau apa perkataan yang amat sesuai diberikan sama ada nak panggil peminta sedekah atau nak panggil anjing sebab kedua duanya tau apa itu budi dan jasa.

Walau apa pun Sangkakala harap pihak Jabatan Penjara Malaysia terutamanya para Pengarah mengambil tindakan tegas, buang tugas pun takpe sebab mangkuk ni minat dengan politik dan beri dia peluang berpolitik sepenuh masa.2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Penyokong DAP,PAS dan PKR banyak di jabatan kerajaan,kalau periksa pc tenguk apa mereka layari,cakap kalau memang mereka betul,kerajaan tak betul, sampai sekarang tak ada tindakan pun.

Tanpa Nama berkata...

ramai haramjadah yg hina kerajaan, walaupon mulut disumbat hasil gaji dari kerajaan. semua ini beruk-beruk bodoh yg cerdik tapi dayus cuma nak makan senang dan kerja mudah dijabatan kerajaan. cakap macam betul diri masing-masing, cabaran aku pada mereka pegi isi borang minta berhenti kerajaan dengan kerajaan dah tu pergi berambuslah ikut kerajaan pilihan sendiri.