Selasa, 27 Januari 2015

BUKTI KEBEBALAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR

Nampak sangat kerajaan Selangor semakin bebal apabila kes denggi semakin meningkat dari semasa ke semasa.Dalam masa seminggu sahaja, 1000 kes denggi dilaporkan berlaku di negeri Selangor.

Apa tindakan kerajaan Selangor dibawah kepimpinan Menteri Besar yang baru si Azmin Ali?

Nak pancut Ridsect dalam bas lagi macam yang pernah dilakukan dulu sebagai gimik kononnya mereka prihatin tentang permasaalahan kesihatan rakyat?

Selagi kerajaan Selangor masih dibawah kepimpinan Pakatan Rakyat, maka selagi itu lah masalah rakyat tidak akan selesai dan rakyat Selangor akan terus dibelenggu dengan permasaalahan dari semasa ke semasa.

Rakyat Selangor perlu sedar tentang perkara ini dimana Pakatan Rakyat seolah olah sedang memperjudikan nasib rakyat terutamanya dari segi kesihatan dan keselamatan.

Rakyat Selangor perlu menolak kerajaan Pakatan Rakyat yang kini dilihat pebih mementingkan polimik mereka dan bukannya untuk memperbetulkan keadaan sepertimana janji mereka pada tahun 2008 lagi.

Rakyat Selangor perlu menolak kerakusan kerajaan Pakatan Rakyat yang dilihat semakin ketara memenuhi tuntutan nafsu mereka demi untuk mendapatkan kuasa dan akhirnya nanti negeri Selangor terutamanya rakyat yang akan menjadi mangsa.3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

PERHATIAN:
Blogger Upahan Perompak dan Lanun seperti di bawah adalah merupakan DURI DLM DAGING, GUNTUNG DLM LIPATAN yg masih dikategorikan sebagai Blogger Pro-Kerajaan walaupon hasil kerja mereka ini sebenarnya Melemahkan Kerajaan, Menganggu-gugat, melagakan Pemimpin Sedia Ada (Bukannya yang dah Pencen), dan Mengutuk, Mencari Salah sana sini Pentadbiran PM DS Mohd Najib, Timbalan Perdana Menteri, Menteri-Menteri dan Timbalan Menteri dan juga Pentadbiran Kerajaan Barisan Nasional - UMNO.


1. OutSyed The Box - Syed Akbar Ali
2. Din Turtle
3. The Scribe A Kadir Jasin
4. Zamkata - Zainuddin Maidin
3. The Sense, Credibility and Accountability
4. Life of Annie
5. Apanama

Silalah kemukakan bukti, setakat hari ini Rabu, 28 Januari 2015, berapa banyakkah artikel, tulisan yang menyentuh, menceritakan, memberi gambaran mengenai Salah Laku Tun Mahathir dan Tun Daim? Apakah semasa zaman Pentadbiran Tun Dr Mahathir, segalanya sempurna? Kenapa Isu Tol Tak pernah turun yg dibuat semasa Tun tidak dibangkitkan oleh Blogger ini? Apatahlagi isu-isu mengenai Kejahatan Regim DAP Lim Kit Siang dan Lim Guang Eng, Anwar Ibrahim, Mohd Sabu dan sebagainya. TIDAK, mereka ini hanya berminat mengenai hal-hal berkaitan yang hanya bertumpu kpd PM DS Mohd Najib dan kesuluruhan pentadbiran beliau.

Adalah dipercayai bahawa Mereka ini dibiayai oleh Mahazalim MahaFiraun Tun Mahathir dan Perompak @ Lanun Wang Rakyat Tun Daim Zainuddin samada secara terus mahupon secara Proksi. Mereka ini ada tabung yang kuat dan sebarang isu yang memburukkan Kerajaan DS Moh\d Najib, mereka akan dapat Hadiah Saguhati..

Oleh itu, Blogger Pro-Kerajaan perlu berhati-hati dengan setan dan jin yang nampak bersama kamu di dalam menentang Cyber Red Bean Army Pakatan Rakyat Kelolaan DAPigs, tapi setan-setan dan jin ini membunuh usaha kamu secara halus-halusan.

Tanpa Nama berkata...

Tapi dulu aku dengar ada blogger yang dibayar oleh Rizal Mansor melalui Yayasan Perdana Ummah, mana pergi semua blogger-blogger ni yang dengarnya dibayar puluhan ribu ringgit untuk mempertahankan Najib.

Aku ada dengar juga beberapa nama besar macam bloger APA, Tun Faisal, Yuseri Yusof termasuklah Sangkakalajari9 ni dulunya dibayar oleh Rizal.

Itu belum lagi masuk facebooker yang berjumlah hampir berpuluh orang, kenapa tak pertahan Najib masa Najib kena henyak dengan penyangak-penyangak ni?

Atau adakah mereka-mereka ini yang digelar oleh Najib sebagai blogger bangang.

Kalau Azmi APA tu aku percaya le jenis makan semua tempat, tak dapat duit dia balun, dapat duit pun tak mau defend.

Memang sial la depa ni semua.

Tanpa Nama berkata...

Sudah2 la tu..kalau dengar2 je takde bukti tak payah nak kaitkan dengan Mahathir..banding dia dengan ko ... jauh sangat la bezanya. Najib dengan Mahathir bukannya bodoh..diorang tahu ada orang nak lagakan depa berdua...tu yang tak layan je tu