Sabtu, 23 Jun 2012

WANITA MISTERI ANWAR BAKAL TERBONGKAR

Sangakakala baru mendapat berita dari seorang kenalan yang juga merupakan kenalan rapat ketua pembangkang, Anwar Ibrahim.

Berita yang disampaikan oleh kenalan Sangkakala kali ni amat mengejutkan apabila beliau memberi tahu bahawa beliau mengenali wanita misteri yang disebut-sebut ada hubungan berkenaan dengan wang RM 3 billion dan 20 akaun yang dikatakan milik beliau.

Kenalan Sangkakala memberitahu bahawa wanita ini dikenali dengan nama Shadana, beliau dikatakan adalah bekas isteri kepada seorang anggota polis.

Shadana juga dikatakan kini berada di Dubai dan pernah berjumpa dengan Wan Azizah hingga mengakibatkan pertelingkahan serta pertengkaran hebat.

Mengikut beliau (kenalan Sangkakala) lagi, Umi Hafilda kini sedang giat mencari wanita tersebut untuk dibawa sebagai saksi berhubung dengan wang tersebut.

Anwar juga dikatakan ada mencari wanita ini untuk berjumpa selepas beliau dikeluarkan dari penjara Sungai Buloh, namun usaha Anwar gagal setelah wanita ini bertindak melarikan diri bersama-sama wang tersebut.

Wanita ini juga dahulunya diketahui membekalkan artis-artis dari hollywood untuk dijadikan santapan Anwar yang kini diketahui umum seorang yang amat menyukai seks tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Wanita ini dikatakan berasal dari Pulau Pinang dan beliau mempunyai dua orang anak yang kini tinggal di Kuala Lumpur dan Dubai.

Wanita tersebut juga didakwa mempunyai sebuah pasukan badminton dan semasa Anwar menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri, apabila wanita ini ingin ke luar negara Anwar akan memberikan sekeping surat bertandatangan (Anwar) untuk diserahkan kepada pihak kastam untuk pelepasan.

Menurut kenalan Sangkakala tersebut, beliau mengetahui berkenaan surat pelepasan tersebut dari peguam wanita ini yang berbangsa cina dan beliau juga memberitahu bahawa wanita ini begitu banyak mengetahui rahsia Anwar Ibrahim.

Walau bagaimanapun Sangkakala amat berharap agar pihak kerajaan mencari wanita ini untuk dibawa ke muka pengadilan sebagai saksi utama dalam kes penyelewengan wang berjumlah 3 billion tersebut yang sudah pastinya duit kerajaan yang dibayar oleh rakyat dalam bentuk cukai dan sebagainya.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 ulasan:

QalamQabut berkata...

Terima kasih kerana berkongsi maklumat. Semoga ramai lagi akan sedar bila kita mengenali dengan lebih dekat siapa itu Anwar.

Tanpa Nama berkata...

cerminkanlah diri kita sebelum mencari kesalahan orang.
Apa yang baik itu dari Allah dan yang kurang itu dari kelemahan diri kita.

Tanpa Nama berkata...

wanita tersebut adalah zaliah zakaria,kenalan datin sri azizah,tp kurang mengenali DSAI..cuba check setiap isu dgn lebih baik,tengok dr semua sumber ya..