Khamis, 23 Mei 2013

#505 HEBAT !!! ABANG ANWAR MATI KERANA PENYAKIT GILA

Sangkakala baru dapat tau daripada seorang kenalan Anwar Ibrahim yang mengatakan bahawa Anwar memang mempunyai penyakit gila keturunan.

Menurut kata beliau, abang kepada Anwar Ibrahim yang bernama Mokhtar atau Tat Gila yang telah meninggal kira kira lebih kurang 20 tahun lalu.

Menurut kisahnya, Tat Gila adalah seorang guru pada asalnya dan berhenti daripada menjadi guru di Perlis setelah mengalami tekanan perasaan.

Pada asalnya Tat Gila adalah gelaran sahaja kepada beliau tetapi lama kelamaan, penyakit gila itu rupa rupanya memang wujud dalam diri dan beliau menjadi gila hingga membawa maut.

Jadi, apa nak dikisahkan kalau Anwar pun sama gila macam arwah abang beliau, tapi tak tau la gila yang macam mana, sama ada sama macam arwah abang dia atau akan jadi lebih teruk daripada itu lagi.

Tapi mengikut kata sahabat beliau ini, Anwar kemungkinan akan menjadi gila yang lebih dahsyat kerana tekanan yang diterima oleh beliau bukan hanya dari dalam tetapi ianya juga dari luar yang membuatkan beliau kini mengambil jalan untuk membawa para pengikut beliau turun ke jalan raya melakukan himpunan disana sini.

Mungkin para pengikut pakatan pembangkang tidak menyelidiki siapa Anwar dan keluarga beliau terlebih dulu, siapa saudara mara dan kaum keluarga beliau dan apa permasaalahan mereka.

Anwar juga mungkin akan mati dalam keadaan gila kot, sama macam nasib yang menimpa arwah abang beliau dan seperti biasa, yang mengikut perlakuan orang gila ini adalah lebih teruk gilanya dari pesakit gila tersebut.

Nasihat daripada Sangkakala kepada Wan Azizah dan keluarga beliau termasuk anak perempuan beliau Nurul Izzah supaya membawa Anwar ke hospital mendapatkan rawatan bagi memastikan penyakit arwah abang beliau tidak berada dalam tubuh Anwar dan jika ada baiklah bawa Anwar berubat ke mana mana pakar yang sepatutnya.

Ini bukanlah cerita main main, tetapi ini adalah cerita sebenar tentang arwah abang kepada Anwar yang bernama Mokhtar atau Tat Gila.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: