Selasa, 21 Mei 2013

APA MAKNA SEMUA NI ??? TONY FERNADEZ SILA JAWAB !!!

Selepas kecoh CEO Air Asia X mengatakan bahawa syarikat penerbangan tersebut akan menarik balik semua iklan mereka dalam akhbar utusan Malaysia, banyak kritikan yang diterima oleh syarikat penerbangan tersebut.

Ditambah pula dengan laporan yang dibuat oleh Mazidul Akmal dalam blog beliau yang menyebut bahawa Air Asia telah meninggalkan 2 orang penumpang di Bandar Ho Chi Minh beberapa hari lepas akibat dari kesan tompokan demam campak seorang kanak kanak berusia 14 bulan, menambahkan lagi ketegangan suasana kemarahan rakyat Malaysia. 

Kini dikeluarkan pula gambar gambar yang menjijikkan yang memperlihatkan siapa sebenarnya orang kuat didalam Air Asia dan Air Asia X dimana gambar gambar tersebut dilihat amat memalukan bagi seorang rakyat Malaysia. 
Adakah kedua dua orang kuat Air Asia in8 pendokong LGBT di negara ini dan adakah mereka begitu kuat menyokong perkara tersebut?

Rata rata rakyat Malaysia menolak perbuatan songsang ini yang diklasifikasikan sebagai diluar norma kehidupan manusia yang mana perbuatan ini dilihat amat jijik dan kotor.

Adakah kerana ini juga mereka ini dilihat amat menyokong barisan pembangkang dalam negara?

Semua ini harus dinilai oleh rakyat Malaysia tambahan lagi bagi mereka yang genar  menaiki pesawat Air Asia dan Air Asia X untuk kesana kesini.