Rabu, 29 Mei 2013

@NajibRazak #pru13 BAIK PAKAI INAI DARI DAKWAT KEKAL

Pengikut pakatan pembangkang mempertikai tentang penggunaan dakwat kekal kerana mereka mengatakan dakwat tersebut sepatutnya kekal selama seminggu, kalau nak diikutkan Sangkakala pun tak setuju sebab nampak biru kat hujung jari.

Kalau sampai habis waktu mengundi tu patut padan la kan, takkan lepas tutup pusan pembuangan undi pun masih ada yang gatal nak mengundi lagi, kalau ada pun meati dah biol kepala otak orang tu.

Tapi masa sehari tu pin puak puak pakatan pembangkang ni masih lagi tak puas hati,  mereka tetap juga mahukan seminggu, apa punya baghal pun tak tau la geng ni.

Tapi Sangkakala ada satu lagi jalan penyelesaian untuk digunakan semasa PRU14 nanti, apa kata kalau kita pakai inai, dah tentu cantik sikit, ni dakwat macam budak baru belajar menulis dengan pen je.

Cuba kita tengok orang yang pakai henna tu kat tangan dan kaki, tak sampai 2 minit dah merah, cuci macam mana pun mesti tak hilang, kalau nak bagi hilang juga ada 2 cara, potong jari atau seliat kulit jari tu.

Buay apa buang duit semata mata nak ikut kata pembangkang yang dah tentu bangang dan akan bangkang dari longkang setiap masa, itu tak betul ini tak kena.

Harap pendapat menggunakan inai ni boleh dipanjangkan oleh para pembaca sekalian.