Selasa, 3 Disember 2013

PENGERUSI BMB KENA SEKOLAH DENGAN BLOGGER ??? MACAM TAK CAYE JE !!!

Alamak!!! Macam mana boleh jadi macam ni? Blogger dengan selamber bantai pengerusi Biro Media Baru Pemuda UMNO Malaysia.

Pengerusi BMB semalam dikatakan telah didatangi oleh seorang teman blogger Sangkakala yang namanya cukup popular juga dalam media siber ni.

Puncanya bila blogger ni bertanya sama ada pengerusi BMB kenal atau tidak dengan beliau, tiba tiba pengerusi kata dia tak kenal, apa lagi, dah tentu le kena sontot depan depan orang.

Nak jadi pengerusi Biro Media ni kena la allert pada keadaan sekeliling, berkawan dengan blogger, facebooker dan twitterer dan jangan lupa pulak dengan penggiat media yang lain.

Jangan le asyik nak aktif dalam instagram je, tak kemana nanti Biro ni.

Ketua Pemuda Malaysia dah letak dia ni sebagai pengerusi Biro Media Baru dan kalau nak diikutkan dia ni gantikan pengerusi lama dan sepatutnya berhubung dengan semua blogger dan penggiat media yang lain dan bukannya menunggu hingga kena sekolah baru nak mengadah.

Sangkakala nasihatkan supaya pengerusi baru ni lebih aktif untuk berjumpa dengan semua penggiat media dan letakkan bawah satu bumbung..baru le ada kelas.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: