Khamis, 14 Mei 2015

APABILA ULAMA MULA MENJADI MUNAFIK !! APA NAK JADI DENGAN DR MAZA ??

Kalau perkara berkaitan dengan kerajaan Barisan Nasional walaupun perkara kebaikan maka mufti negeri Perlis ni akan keluarkan kenyataan sampai pernah sanggup memfitnah.

Tapi yang peliknya bila kafir harbi cuba menghina dan cuba nak menggagalkan hukum Islam dengan memberikan ceramah menghasut umat Islam, mufti Perlis yang penuh kontroversi mengatakan belum punyai idea.


Dimana kredibiliti Dr MAZA selaku seorang mufti yang sepatutnya menegakkan agama Islam? Kalau sampai orang kafir sudah memulakan hasutan untuk menolak hukum Islam, dan dengan tanpa rasa bersalah beliau mengatakan belum ada idea.

Apakah idea MAZA hanya akan tiba untuk mengkritik UMNO dan Barisan Nasional? Adakah idea MAZA hanya akan tiba apabila mengkritik dasar kerajaan? Adakah MAZA hanya akan mendapat idea bagaimana untuk mengeluarkan fitnah terhadap kerajaan?

Semua ni MAZA perlu jawab sebab apa? Sebab Sangkakala yakin bahawa umat Islam di Malaysia tak perlu dengan mufti munafik cakap berbelit belit macam mufti sorang ni.3 ulasan:

Zaharah Kassim berkata...

Mufti mcm MAZA ni mulutnya dah di sumbat dgn duit oleh kapir keparat . Tu yg senyap .

Zaharah Kassim berkata...

Mufti mcm MAZA ni mulutnya dah di sumbat dgn duit oleh kapir keparat . Tu yg senyap .

Tanpa Nama berkata...

yang lantik dia pula apa cerita???....kot-kot sama-sama....