Sabtu, 30 Mei 2015

PANAS !!! AHLI MAJLIS MPAJ PAKAI CAYENNE MULA VIRAL.DI MEDIA.SOSIAL

Nampaknya semenjak dua menjak pakatan memerintah di Selangor, makin kaya raya puak puak pengikut PR yang berjawatan dilantik ni.

Sangkakala terbaca dalam blog pro pakatan tentang persoalan sama ada benar atau tidak seorang ahli majlis memakai kereta mewah (cayenne).


Dalam komen di blog omakkau, ada yang mengatakan bahawa perlu diselidik dulu sama ada kenderaan ini dibeli oleh ahli majlis tersebut sebelum atau selepas menjadi ahli majlis?

Bagi Sangkakala pula, jika pemilik kenderaan ini benar benar membeli kenderaan tersebut sebelum menjadi ahli majlis, sudah pasti beliau adalah ahli perniagaan berjaya dan seperti biasa, untuk memajukan perniagaan, banyaklah peluang bakal diperolehi dalam MPAJ tu nanti.

Tapi kalau beli selepas menjadi ahli majlis, maka berapa pulak komisen yang diperolehi hingga mampu membeli kenderaan mewah ini.

Ada juga yang mengatakan bahawa kenderaan ini mungkin kenderaan lama, tapi bagi Sangkakala, rupa muka depan kenderaan ini sudah menunjukkan ianya kenderaan yang baru.

Kalau nak diikutkan dari apa yang selalu dislogankan oleh Pakatan Rakyat, mereka akan membela nasib rakyat tapi kalau dah memiliki kemewahan sebegini, nasib poket telah diutamakan terlebih dahulu.


Tiada ulasan: