Selasa, 22 Oktober 2013

KHALID GAGAP MASIH NAK JILAT ANWAR DAN AZMIN ??? TAK MALU KE ???

Khalid Ibrahim mungkin dah mula rasa bosan apabila teru terusan menerima kritikan daripada pemimpin pemimpin tertinggi PKR seperti Anwar dan Azmin.

Mana tidaknya, Anwar kata Khalid gagal untuk mengurus tadbir kewangan negeri sepertimana yang dilakukan oleh Guan Eng di Pulau Pinang.

Azmin pula mengatakan bahawa Khalid jangan bermegah megah dengan rizab kerajaan Selangor yang mencecah berbillion ringgit tapi gagal memberikan kebajikan kepada rakyat negeri Selangor.

Cuba kita perhati, mungkinkah ini adalah permainan yang diatur oleh Azmin yang diketahui umum gagal untuk menjatuhkan Khalid sebagai Menteri Besar Selangor selepas PRU 13 yang lepas.

Mungkin sebab itu juga apabila Anwar mengatakan bahawa Khalid gagal mengurus tadbir kewangan, Azmin dengan pantas menyahut hentaman tersebut dengan mencurahkan lagi minyak kepada bara yang sudah menyala.

Nampaknya Azmin amat licik bermain dalam permainan kali ni, dan yang menjadi mangsa adalah Khalid.

Tapi Sangkakala rasa pelik juga, dah kena kata macam tu pun, Khalid masih lagi meletakkan Anwar sebagai penasihat ekonomi kononnya dan hari ini dikatakan Anwar akan membentangkan kerangka bajet Negeri Selangor.

Agaknya Khalid ni tak tau malu ke apa? Dah kena hentam masih terhegeh hegeh lagi menjilat si Anwar, kalau dah rasa tak mampu nak uruskan semua tu sampai nak pakai penasihat segala bagai, baik letak jawatan la.

Duduk situ buat semak je kalau dah tak mampu merancang ekonomi negeri sendiri pun tak guna, semua nak kena sub kan pada orang lain, ingat ini kerja binaan ke nak main Sub Sub ni.

Rakyat Selangor ni pun satu hal, dah nampak bodohnya si Khalid Ibrahim, tapi masih lagi mengekalkan pakatan haram mereka sebagai kerajaan, agaknya nak tunggu kosong baru semua kelam kabut kot.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: