Sabtu, 26 Oktober 2013

AWAL AWAL DAH MENIPU PENGUNDI !!! @NajibRazak @MukhrizMahathir @tunfaisal

Belum apa apa calon PAS dah menipu pengundi di kawasan DUN Sungai Limau dengan mengatakan bahawa beliau adalah saudara kepada Arwah Tan Sri Azizan.

Tapi apabila YAB Datuk Paduka Mukhriz selaku Menteri Besar membawa calon Barisan Nasional pergi menemui balu Arwah, ternyata ianya adalah palsu.

Calon PAS rupanya bersaudara dengan Phahtol Razi yang selama ini menentang arwah Tan Sri Azizan selaku Menteri Besar pada ketika itu.

Pelbagai perkara dilakukan oleh PAS semata mata untuk mengikat semula kawasan Sungai Limau walaupun secara umumnya penduduk atau pengundi tahu bahawa calon yang mewakili PAS kali ini tidak setanding dengan Arwah walaupun dikatakan setanding oleh PAS.

Ini ke pemimpin yang perlu dijadikan pengganti kepada Arwah Tan Sri Azizan kalau dah pada awalan mukadimah sudah menipu pengundi?

Itu belum jadi wakil rakyat, kalau jadi wakil rakyat entah apa lagi penipuan yang akan dilakukan oleh calon PAS.

Kali kedua pula, pengundi telah dibohongi oleh PAS dengan mengatakan bahawa mereka telah mendapat restu daripada ayahanda Datuk Seri Jamil Khir yang merupakan ahli parlimen Jerai merangkap Meteri di Jabatan Perdana Menteri.

Bayangkan betapa terdesaknya PAS untuk menang, mereka sanggup menggunakan apa sahaja asalkan mereka dapat apa yang diinginkan.

Jadi disini Sangkakala nak berikan contoh bahawa PAS akan menggunakan apa sahaja dan ianya dianggap menghalalkan cara demi mencapai matlamat.Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan: