Ahad, 27 Oktober 2013

ABBY ABADI TIDAK MENDAPAT SAMBUTAN !!! APA SUDAH JADI ???

Aduhh..Sangkakala ingat malam ni nak pegi le tengok ustazah segera mengeluarkan fatwa fatwa dan kenyataan panas tentang UMNO dan BN.

Tapi bila Sangkakala pegi ke UPU Sungai Daun ternyata takde orang disitu dan menurut kata mereka yang berada di UPU tersebut Abby tak jadi buat ceramah malam ni ekoran risau tiada sambutan diterima.


Kenapa pulak PAS kawasan Sungai Limau nak risau takde orang? Mungkinkah orang di kawasan Sungai Limau memag tak mau terima Abby berceramah dengan kenyataan mengarut beliau.

Selama ni pun kita memang selalu dengar Abby mengeluarkan perkataan perkataan atau kenyataan yang agak meragukan dan tidak munasabah.

Kalau betul pengikut PAS tak mau datang dan dengar ceramah Abby, Sangkakala rasa ini adalah pengakhir riwayat ceramah Abby dan ini Sangkakala rasa adalah disebabkan perkahwinan beliau dengan.

Mana tidaknya, kalau dulu Abby ni si ggle mother,  jadi ramai juga pak lebai PAS yang terliur melihat bentuk badan tapi sekarang suami Abby akan mengekor kemana sahaja Abby pegi.

Maklumlah, pemimpin PAS ni pun bukan boleh percaya, semua kira boleh tak peduli isteri atau anak orang.

Nampaknya suami Abby mengambil langkah berjaga jaga untuk menghadapi segala kemungkinan dan apa yang Sangkakala fikir ada kemungkinan juga suami dia tak bagi ceramah di Sungai Limau sebab takut dengan mata mata liar pengikut serta pemimpin PAS.

Maklumlah, suami mana tak sayang bini woiii...