Ahad, 7 Disember 2014

PERTUBUHAN BIBLE MALAYSIA MINTA KERAJAAN SELANGOR MOHON MAAF

Nampaknya kerajaan Selangor kini berhadapan dengan satu lagi masalah apabila Menteri Besar yang baru, Azmin Ali telah memulangkan semula kitab bible yang tertulis perkataan Allah didalamnya kepada Persatuan Bible Malaysia.


Persatuan Bible kini meminta supaya kerajaan Selangor memohon maaf kerana kononnya telah mengecop dan ini menghina kitab tersebut.

Dah berkali kali dikatakan supaya jangan dipulangkan bible yang jelas melanggar perlembagaan negara kepada puak puak ni, tapi kerana politik, Azmin akur dengan kehendak kritianisasi dan seterusnya memulangkan semula kitab berkenaan.

Sekarang kita akan lihat sama ada kerajaan Selangor dibawah kepimpinan Azmin akan terus tunduk akan terus dicucuk hidungnya untuk terus mengikut rentak DAP, atau beliau akan mempertahankan kewibawaan beliau sebagai seorang Menteri Besar yang berbangsa Melayu dan beragama Islam.1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pesal di pulang kan kitab to..lepas satu masalah ,satu masalah yg jd d negeri selangor nie..lepas nie abis la..besar kepala la jawap nye puak2 nie