Isnin, 15 Februari 2021

@DrZahidHamidi RINA MELARAM @joharighani PULA YANG SIBUK

Masih lagi sekitar suhu penampilan baharu Menteri Pembangunan Wanita yang juga merupakan Ahli Parlimen Titiwangsa dengan peragaan fesyennya sedang tular di media media sosial.

Daripada apa yang Sangkakala perhatikan, sepanjang pendemik Covid19 ini berlaku, mungkin langsung tiada kelihatan kelibat YB Rina Harun di kawasan atau mungkin Sangkakala terlepas pandang tentang perkara ni.

Tapi apa yang berlaku diketika rakyat sedang bergelut dengan permasaalahan, bekas Ahli Parlimen Titiwangsa pula mengambil alih tugas yang sepatutnya digalas oleh Rina Harun.


Dengan peruntukan kerajaan sebanyak RM 3.7 juta, nampak gayanya ada kemungkinan takkan sampai kepada rakyat di Titiwangsa apabila Ahli Parlimen nya sibuk dengan karier peragawati mungkin sebagai karier yang baharu.

Tapi masyarakat sekitar parlimen Titiwangsa memang dah dapat banyak manafaat selama Datuk Seri Johari Ghani menjadi Ahli Parlimen tetapi apabila rakyat termakan hasutan Pakatan Harapan diketuai oleh Tun Mahathir disertai pula oleh Tan Sri Muhyiddin Yasin maka Datuk Jo ditolak dan akhirnya sekarang orang yang ditolak itu kembali membantu.


Tiada ulasan: