Sabtu, 4 Mac 2023

JAWAPAN AZLAN AL AMIN KENAPA TUKAR RENTAK PERNIAGAAN !!

Jutawan hartanah, Dato Azlan Al Amin baru baru ni membuat kenyataan bahawa syarikat beliau akan beralih arah daripada jualan tanah lot secara ansuran kepada bidang pembinaan bangunan dan kediaman.

Keputusan ini membuatkan ramai yang merasa kecewa kerana masih ramai yang belum sempat membeli tanah yang dijual oleh Dato Azlan tambahan pula jualan tersebut dalam bentuk bayaran secara ansuran.

Tidak ada lagi syarikat hartanah dalam negara yang mampu melaksanakan seperti mana yang dilakukan oleh syarikat Dato Azlan malah mereka yang selama ini memberikan persepsi negatif kepada beliau sendiri tidak mampu melakukan perkara berkenaan.

Ramai yang menyangkakan bahawa Dato Azlan terkesan dengan tohmahan yang dilemparkan kepada beliau namun apa yang berlaku sebenarnya ada di dalam video yang disiarkan melalui laman muka buku beliau.Menurut kata beliau, beliau suka mencabar diri untuk menjayakan sesuatu yang baharu dan kerana itu beliau beralih arah dari jualan tanah lot kepada pembinaan bangunan dan perumahan.

Nampaknya pesaing pesaing beliau sekali lagi gagal untuk menjatuhkan Dato Azlan, benar kata orang, jika ada orang bercakap di belakang kamu, maka sesungguhnya kamu sudahpun berada di hadapan.Tiada ulasan: